Kompas planner

Match sport en beweegtrajecten aan de juiste buurtsportcoach of sportaanbieder

De uitdaging

Team Sportservice Amsterdam is het sportloket voor de regio Amsterdam en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Jaarlijks worden er duizenden sport en beweegtrajecten aangevraagd door sportmakelaars vanuit de acht stadsdelen. Team Sportservice Amsterdam is verantwoordelijk voor het vinden en matchen van de geschikte aanbieder. Om de duizenden aanvragen per jaar snel en eenvoudig te matchen aan een van de duizenden aanbieders in de stad heeft Clever Sports de Kompasplanner ontwikkeld. 

Kompasplanner schema

De oplossing

De Kompasplanner is een slimme planningstool die sport en beweegtrajecten koppelt aan de juiste aanbieder. De tool bepaalt op basis van de aanvraag welke aanbieder of buurtsportcoach voldoet en kijkt daarbij naar:

  • De soort sport
  • De locatie
  • De vereiste diploma’s
  • De beschikbaarheid


De best geschikte aanbieder of buurtsportcoach wordt vervolgens digitaal uitgenodigd en kan eenvoudig trajecten accepteren.

Planner

Sportmakelaars & sport-en beweegaanbieders

Sport en beweegaanbieders hebben in de Kompasplanner een eigen omgeving. Hier kunnen zij zelf beschikbaarheid opgeven en aanvragen accepteren.

Sportmakelaars uit de acht stadsdelen hebben vanuit hun eigen omgeving de mogelijkheid om sport en beweegtrajecten in te sturen bij Team Sportservice Amsterdam. In de omgeving van de sportmakelaar behoudt de makelaar het overzicht op de status van de aanvragen. Zo heeft de sportmakelaar altijd inzicht of de aanvraag ingepland is en wie het gaat uitvoeren.

Aanvrager

Koppeling met Buurtsportcoach Kompas

De kompasplanner is gekoppeld aan het Buurtsportcoach Kompas. Door deze koppeling kunnen de planners van Team Sportservice Amsterdam niet alleen sport en beweegaanbieders koppelen aan trajecten maar ook buurtsportcoaches.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Kompasplanner neem gerust contact op met Bert Anvelink.

Bert Anvelink

Bert Anvelink

Projectmanager

banvelink@cleversports.nl