Onze expertises

Onze drijfveer is om als maatschappelijke sportsector nog impactvoller te worden door het werk iets meer clever te doen. Simpel gezegd: sport en bewegen met behulp van de digitale techniek nog beter en gerichter inzetten voor een gezond en vitaal Nederland.  Onze kennis van het werkveld in combinatie met kennis van de digitale techniek zorgt ervoor dat wij een prettige en effectieve samenwerkingspartner zijn.

Data & Inzicht

Het werken met data wordt overal steeds meer gemeengoed. Als we kijken naar de sport dan is in de topsport data zelfs niet meer weg te denken. Maar data zorgt ook voor inzichten waarmee je de maatschappelijke bijdrage van sport en bewegen binnen de samenleving vergroot. Wie over de juiste data beschikt, kan betere keuzes maken. Ons team van analisten, beleidsadviseurs, data-scientists en developers brengen eerst in kaart wat de behoeften zijn, of en hoe data nu worden verkregen en welke nieuwe inzichten nodig zijn om de impact van jouw organisatie vergroten.

Data en inzicht

Digitale innovaties

Als organisatie in de sport heb je vast ook ideeën hoe je met behulp van digitale innovaties meer impact kunt maken. Digitale innovaties maken het mogelijk om tijdrovende of voorheen voor onmogelijk gehouden processen volledig te automatiseren. Of het nu het matchen van vrijwilligerswerk met leden gaat, of het inplannen van medewerkers op taken; de beleidsadviseurs, verenigingsexperts, en developers van Clever Sports gaan graag met u om tafel om tot digitale oplossingen te komen waar uw organisatie beter van wordt.

digitale innovaties